Recarebox 12-pack från Recaremed

Recarebox – säker hantering av överblivna läkemedel

Spar tid och pengar med tjänsten Recarebox från Recaremed:

  • Öka säkerheten
  • Skapa ordning och struktur
  • Minimera risken att överblivna läkemedel kommer i orätta händer.

Läkemedel förbygger, lindrar och botar sjukdomar; och de hjälper människor i livets alla skeden. Men vad händer med det som blir över?

Inom många verksamheter hanteras stora mängder läkemedel, men ofta är hanteringen av avfallet åsidosatt. Tidsbrist, hög arbetsbelastning och avsaknad av fungerande rutiner gör att det istället återvinns felaktigt, sparas på hög eller kommer i orätta händer.

Det är just detta som är vår specialitet. Vi hjälper till att skapa ordning och struktur där läkemedelsavfallet uppkommer, effektivisera hanteringen och säkerställer transporten hela vägen till destruktion.

Idag samarbetar vi med kommuner och privata vårdgivare, och bland våra kunder finns också djursjukhus, veterinärer och aktörer inom sjöfarten.

Vill du ha hjälp att spara tid och pengar, öka säkerheten, och minimera risken att överblivna läkemedel kommer i orätta händer, hamnar i soporna — eller landar naturen?

Recarebox är enkelt att beställa, använda och skicka

  1. Du beställer Recarebox direkt på vår webbplats Välj mellan 3-, 6- eller 12-pack.
  2. Din beställning levereras inom fem arbetsdagar.
  3. Följ användaranvisningarna för hur du läkemedelsavfallet sorteras och packas.
  4. När Recarebox är full bokar du retur på vår webbplats.
  5. Lådan hämtas nästa arbetsdag (eller den dag du valt för upphämtning). Från att Recarebox hämtats upp tar vi över ansvaret, gör noggrann kontroll och skickar den vidare till säker destruktion.